torstai 29. lokakuuta 2015

Kolme paitaa Paapiista

Pari postausta sitten kerroinkin tehneeni kaverin kanssa tilauksen Paapiille. Tästä tilauksesta suurinosa kuului kaverille ja nyt pääsinkin vapaa-aikaa käyttämään tehdessä noista aivan ihanista kankaista paitoja heidän pikkuisilleen. Poika sai paidan kaivureista - joka menee kyllä kuosillaan ihan top3-suosikkeihini poikien kuoseista! - ja tytöt pingviinejä. Kaavana paidoissa on Suuren käsityölehden 5-6/15 Noshin-paitakaava, jonka olen todennut varsin käyttökelpoiseksi jo moneen otteeseen. 


Kaikkiin paitoihin sopi oikein mukavasti musta resori, selvisinpä peittarin lankojen vaihtelulta! Hihoissa on ohjeen mukaiset pitkät käänteet. Helmakin on käännetty, paidan reunaan ompelin omat nimilaputkin. Onneksi tilasin niitä, olen niin kovasti tykännyt, että oma nimi näkyy tekeleissä, nyt kun jälkeen alkaa olla oikeasti tyytyväinen :) Kokolappuja pitäisi tilata lisää, mutta niiden löytäminen varsinkin 98 koossa tuntuu olevan vaikeaa.


Nyt olen alkanut ommella ensin hihojen käänteen (koska se on niin pitkä) ja vasta sitten saumuriompeleen. Saumuriompeleen häntää pujotan jonkun matkaa saumaan, jottei lähtisi purkautumaan. Aikas söpöjä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!