torstai 26. marraskuuta 2015

Isoimman kummin murusen joulukalenteri

Eräs yö, kun en oikein saanut unta, päätin, että teen vanhimmalle kummilapselle joulukalenterin. Neulon parhaillaan nuorimmalle omalle joulukalenteria ja isomman neulottu kalenteri on vielä numeroita vaille valmiina. Koska neulotut vie niin hillittömästi aikaa, päätin suorittaa kumminmurusen joulukalenterin ommellen.

Kangaslakkoni on pitänyt huonosti, mutta tähän halusin käyttää jo olemassa olevia kankaita. Niinpä keräsin puuvillakankaista poikamaiset ja juuri ne herkut, joita olin säästellyt, keksimättä kuitenkaan, mitä niistä tekisin. Olen niin kovin huono käyttämään puuvillaa mihinkään. Nyt minulla on kuitenkin tuo loistosuunnitelma joululahjoihin, joihin puuvillavarastoni tuleavat kyllä hupenemaan.

Takaisin kalenteriin. Leikkasin 24 yhtä leveää, mutta eri korkuista palaa neljästä eri puuvillasta. Ompelin ne taskuiksi farkkumaiselle puuvillakankaalle. Eihän ilme mikään erityisen jouluinen ole, mutta ei kai se nykymaailmassa ole niin justiinsa? Ompelin taskuihin kiinni joulusukkanapit, joihin kirjoitin numerot - saa tosin nähdä, jäikö numeroista mitään jäljelle, kun posti vei paketin perille. Taskujen sisään piilottelin yhtä sun toista, sisältöjä nyt sen enempää paljastamatta ;)


Onneksi tätä projektia ei tarvitse tehdä joka vuosi uudelleen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!