keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Kaksi Paapii-Pikkuehtaa


Kaverin kanssa tehdystä kangastilauksesta Paapiille oli edessä ihana Linnea neuloo -kangas. Tätä kangasta tilattiin sen verran reilusti, että tein kankaasta ensin Pikkuehtan kaavalla tunikat kaverin tytöille koossa 100 ja 110 cm ja sitten pipon heidän äidilleen. Tarkoitus oli sen jälkeen tehdä pikkuehta myös omalle pikkuneidille ja pipo minulle - jotenkin niin puhutteleva kangas ;) Mutta joku ajatushärö on kyllä päässyt käymään, en usko loppukankaasta nimittäin saavani seka tunikaa neidille, että pipoa itselleni. Nyt sitten painiskelen sen kanssa, kumman haluan ehdottomammin. Ehkä kuitenkin pipon itselleni? Onhan se pitkä ikäisempikin.. Ja ainahan hihat voi tehdä jostain muusta. Hieman nyt harmittaa silti. Toivoa tosin ei saa heittää, saattaahan kangas vielä silti riittää molempiin.

Kaavaa en tarvinnut muuttaa. Hihanpituus oli ok ja resoritkin on ohjeen mukaisesti. Helmassa on taitos, joka on tikattu peitetikkikoneella. Pääntienkaiteleen ompelin pääntielle ja taitoin nurjalle, sen jälkeen peitetikki päälle. Ei pääntiestä tällä erää liian syvä mielestäni tullut. Nimilaput sain helmaan lisäillä. Kokolappuja pistin nyt tilaukseen, kun ovat niin vähissä.
Pipon tein kaksinkertaiseksi vähän lörpöttäväksi pipoksi mukaillen Me&I:n kolmoskoon pipoa. On se kyllä niin kiva, että on minunkin saatava.. Tuossahan olisi oikein söpö joku rusettikin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!