torstai 12. tammikuuta 2017

Pala Siiriä ja Myyryä mintunvärisenä

Minulla oli pala mintunvihreää Siiriä ja Myyryä Paapiin tuotannosta. Halusin käyttää tämän palan mahdollisimman tarkkaan ja aika hyvin siinä onnistuinkin mielestäni. Mintunvihreä kangas huusi päästä Jujunan Niina-haalariksi, mutta halusin siitä aivan ehdottomasti myös legginsit kuopukselle. Loppupala riitti vielä 56 cm kietaisubodyyn, jonka pariksi oli tehtävä puolipotkarit.


Puolipotkareihin käytin mustavalkeaa tähtikuosia. Kaavana on 6/16 Ottobren puolipotkarit, jossa saumat on pistetty hyvin vähiin. Aika hauska kaava, näin silmämääräisesti tosin reilunkokoinen.
Housujen pariksi valmistui Ottobren Warmly wrapped -kietaisubody, jonka toiseen etukappaleeseen jouduin käyttämään tähteä. Ei se kuitenkaan mielestäni silmiin pistä, vaan sopii kangaspariin ja malliin kivasti. Täytyy kyllä taas myöntää, kantinkääntäjä on näissä hommissa aivan ehdoton.
Toisen lahkeen sain kuopuksen legginseihin tehdä tähdestä, mutta se ei haittaa. Meillä tätä eriparilahkeisuutta harrastetaan enemmänkin, siitä myöhemmissä tilkkuilupostauksissa ;) 

Kaavana legginseissä Nosh, meillä tosi kivasti istuva malli.Ja vielä tuo Niina-haalari, josta ajatus varsinaisesti lähti. Todella kiva kaava! Pukijaa ei ole, mutta mitä olen sovituskuvia nähnyt, niin myös päällä tosi kiva. Tekisi mieli isontaa 98 cm kokoon tämä haalari ja tehdä kuopuksellekin, mutta varsin epäkäteviä vaipattomalla nämä haalarit :/

Hihanpituus resoreiden kanssa näytti minun silmääni pitkältä, näin taitetuilla resoreilla käypäsemmältä.


Settiin kuului vielä 36 cm pipokin Siiristä ja Myyrystä, mutta sen pikkuneiti ehti napata leikkeihin nukelleen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!