tiistai 17. tammikuuta 2017

Tilkkulaatikon tyhjennys: kuopus

Operaatio tilkkulaatikko oli joululoman suuri rupeama. Kuvaaminen tapahtui pari viikkoa sitten, joten lienee vihdoin aika postatakin ompelukset.

Tällä kertaa kohteena olivat isommat tilkut, joista jotain yhdistelemällä tai semmoisenaan sai kaksivuotiaalle vaatetta. Koirapala oli niin kovasti esikoisen mieleen, että se tästä pinosta tosin on hänelle.


Kukikkaiden collegehousujen ja trikoisten kissojen kaavana on Ottobren Straight stripes pidennettynä kokoon 98 cm. Kukikkaat legginsit ovat Ottobre 1/16 kaavalla, mutta ovat niin löysää mallia, että täyttävät ennemminkin olopöksyjen kuin legginsien vaatimukset. Paapiit on tehty Noshin legginsikaavalla, joka on kyllä oma suosikkini. Muutamien kikkailujen avulla kutakin kangastakin oli riittävästi.Paitoihin käytin Noshin paitakaavaa pienin muutoksin - lähinnä tarkoittaen hihankäänteitä.Ottobren peplum-kaava kipusi uudeksi suosikikseni. Sen verran kikkailin kangaspalan kanssa, että laitoin takakappaleen keskisaumaan pitsiketjun piilottamaan sauman.


Myös pöllömekon kaava löytyy Ottobrestä. Aivan ei tilkku riittänyt Tropicalin helmaan, mutta leveyden puolesta mekosta tuli silti kelpo.Esikoisen koirapaidan kaavana on myös lemppari Nosh.


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!