lauantai 23. joulukuuta 2017

Ryhmähautsit

Kangashyllystäni löytyi taannoin vielä muutama pätkä Ryhmä Hau -teemaista trikoota. Päätin ommella ne käyttöön, ettei vain "hautsit" ehdi mennä suosiosta. Eräs rakas pikkuneiti sai myös hau-vaatteen pukin konttiin, kun eivät hälle toisinaan muun teemaiset vaatteet kelpaakaan.


Oma keskimmäinen on sen verran hurahtanut pituutta viime aikoina, että tein legginsit resorein, menevät ensin taitettuina ja sitten suorina. Kaavapohjana näissä on Nosh.Keskimmäinen sai myös lilanvärisen tunikan Ottobren Flycatcherillä kaavaa kokoon 104 cm pienennettynä. Täytyy nyt käytössä katsoa, tuliko liian kapea resori helmaan. Taskut ovat 2-vuotiaalle kovin tärkeät, joten tämä kaava on meillä kyllä ihan lemppari: välillä helmaresorilla ja välillä ilman.
Joululahjaksi kaverin kaksivuotiaalle tein myös peplumin Ottobren kaavalla. Tässä hihoissa on pitkät käänteet, sillä ne saattavat olla vielä vähän pitkät.Esikoiselle tein lasten Ruskamekon kaavalla - piiitkästä aikaa - mekon, jossa on "tanssittava helma". Kumppariakin helmaan mietin, mutta sehän ei sitten pyörisi.


Seuraavaksi Hau-colleget vielä käyttöön...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!