maanantai 22. tammikuuta 2018

Sairaalavauvoille


Teimme ihanan Hannan kanssa jälleen pikkuruista vauvan vaatetta Joensuuhun PKKS:lle lasten teholle. Hanna oli tällä kertaa minua huomattavasti ahkerampi ja aikaansaapa, minulla oli vietävänä vain kaksi 44 cm bodya, neljä 50 cm ja yksi 56 cm. Jokainen vaate osastolla otetaan niin suurella lämmöllä ja kiitollisuudella vastaan, että täytyy olla ylpeä jo näistäkin. 

Näissä bodeissa olen hyödyntänyt omien ompeluksieni loppuja: kissoista kaverin pojat saivat joululahjapaidat, pöllöstä ja sydämistä omat tytöt yökkärit, ballerinojen tunika on postausjonossa. Kukkabodyn kangas meni kaverin synttärilahjamekkoon ja työkoneita saman kaverin pojan paitaan. Vielä on kassillinen jämäkankaita odottamassa samaa tarkoitusta. 

44 cm ja 50 cm bodeissa kaava on Paapiin kaavakirjasta kääntötumpulliseksi muokattuna. Nyt tosin hoitajan kanssa jutellessa totesimme, että piuhojen takia on jopa parempi, ettei bodeissa ja housuissa ole käänteitä, vaan suorat, väljähköt hihan- ja lahkeensuut. Ja tiedättekö! Pääsin näkemään viime kerran ompeluksiani kahden pikkuruisen pojan yllä! Kyllä siinä meinasi silmä kostua, niin ihanat pienet rakkaudet, ja kuten hoitaja sanoi, paras kiitos on nähdä vaatteet käytössä. Todella 😍56 cm body on Ottobren Warmly wrapped. Tällä kaavalla tein suurimman osan oman kuopuksen bodeista odotusaikana. Nepparit bodeihin lahjoitti Bellabit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!