maanantai 15. tammikuuta 2018

Untuvapakkaus

Viime vuoden puolella lähetimme kaverini kanssa kolme kattavaa pakkausta 36-50 cm vaatteita Untuvapakkauksi varten. Päätimme jälleen kerran ommella lahjoituskankaat ja tilkut pienille keskosille. Omat ompelemani on tehty pitkälti tähän projektiin lahjoitetuista trikoista ja saamistanu veloureista ja froteista. Nepparit ovat Bellabitin lahjoittamia.


Tällä kertaa sain aikaiseksi kuusi 44 cm bodya ja yhdeksät saman koon housut. Bodykaava on Paapiin kaavakirjasta, housut Jujunan Niklakset.


Samat kaavat olen pienentänyt kokoon 40 cm. Tätä kokoa tein viisi bodya ja 11 housut.Aika kivoja settejä näistä tulikin:

Samaan pakettiin ihana ystävänu Hanna ompeli vielä 12 bodya ja pipoja. Toivottavasti nämäkin vaatteet kiertävät auttamassa monia pieniä.


Seuraavat tilkut olemme päättäneet ommella PKKS:n lasten teholle sekä isompia bodeja ja housuja muille sairaalassa osastolla sairastaville pikkuisille sairaalakäyttöön. Tervetuloa mukaan talkoisiin! Facebookista löytyvät ryhmät Untuvapakkaus ja PKKS vaatteita vastasyntyneiden teho-osastolle, tervetuloa porukkaan. Tehdään yhdessä hyvää!

4 kommenttia:

 1. Onpa ihania pieniä vaatteita ja ihana muoto tehdä hyväntekeväisyyttä. Täytyykin liittyä tunne faceryhmään. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Saatiin untuvapakkauksesta näitä ompelemiasi 40 cm vaatteita. Niin mielettömän kauniita ja hyvin tehtyjä. Aivan ihanaa kun saatiin meidän rimppakintuille sopivia ja istuvia vaatteita. Erityisesti ihastuttiin pienen traktorimiehen kanssa tuohon traktorikuosiseen bodyyn. Kiitos ❤️ T. Asta ja rusinat

   Poista
 2. Miralle (tyttärelleni) syntyi minimies sektiolla 6.9. ja on tällä hetkellä tays vto hoidossa. Eilen pääsi sänkyyn lämminvesipatjalle ja sai vaatteet päälle. Ihana minimies, mutta kotona ei ole hänen kokoiselleen vaatteita. Vto henkilökunta suositteli ottamaan teihin yhteyttä. T. Minna Lehtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Minna,

   Sinun kannattaa liittyä Facebook-ryhmään Untuvapakkaus, sitä kautta teidänkin pieni saa oman pakkauksensa :) Onnea!

   Poista

Kiitos kommentistasi!