keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Pukinkontti: kummipoika ja veljet


Vanhimman kummipojan syntymäpäivät ovat kohtalaisen lähellä joulua. Hän asuu useiden satojen kilometrien päässä. Käymme loppuvuodesta heillä synttäreiden merkeissä (ja nyt kahtena vuonna olemme ympänneet ne Suomen kädentaitomessujen yhteyteen) ja samalla vien jo joululahjat. 

Tänä vuonna heidän paketit olivat yhtä pehmeitä kuin pääasiassa muidenkin. Housuista on toisinaan kuulunut toivetta, joten tein jokaiselle housut, mutta lisäksi kaksi paitaa.Nuorin, kaksivuotias sai paidan Noshin siilistä (jota sainkin heillä ollessa huomata ommelleeni jo esikoiselle vuonna keppi ja kivi) sekä metsäneläinkuosisesta trikoosta, joka on jäämä hänen ukkinsa paidasta. Tästä lisää postauksen lopussa. 

Paidan kaava on Paapiin Myyry, myös housujen kaava löytyy Paapiin kaavakirjasta lapsille.


Tähticollarista sai housut myös keskiveljes neljä vuotta. Hän on suuri The Cars -fani ja vaikka Salama McQueen tursuaa jo äitinsä korvista, tein pienelle söpöliinille pari autopaitaa lisää. Nämä ovat samoilla kaavoilla kuin nuorimmaisen vaatteet.


Esikoinen, kuusi vuotta, sai ruskeat collegehousut ja kaksi paitaa. Paidoissa kaavana on Nosh, tosin ilman käänteitä. Housut ovat Paapiin kaavalla.
Isänpäiväksi poikien äiti pyysi metsästäisälleen t-paitaa. Kangas on Kankaiden yöltä. Kaava on alkujaan Ottobrestä. Samassa tilauksessa tilattiin Kettupiiloa, josta nuorin sai paidan Paapiin Myyryn kaavalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!