maanantai 5. huhtikuuta 2021

Villasukkia


Pikkuneidit tarvitsivat kasvaneisiin jalkoihinsa villasukkia. Nämä sukat valmistuivatkin jo alkuvuodesta, kun tarve lämmittimille oli suurempi. 


Vajaa neljävuotias halusi ehdottomasti pinkit sukat, jotka yltäisivät polviin. Pinkin lisäksi valitsin Seitsemän veljeksen monivärilangan, jolla tein sukkiin raidat. 


Sukkien resoriosa on valepalmikkoa. Kantapään neuloin vahvistettuna. Ennen kantapäätä tein myös nilkkaa valepalmikkoa. 


Esikoinen sai raitasukat, joiden varsi on 1 o, 1 n -joustinneuletta. Kantapää on vahvistettu. Raidat ovat Novitan Seitsemän veljestä -langassa valmiina. 


Alkuvuodesta tein parit arjen piristykset tuttaville. Nämä tuntuivst yllättäneen vastaanottajansa. Kummassakin lankana on Novitan Seitsemän veljestä. 


Punaiset sukat ovat perussukat 2 o, 2 n -joustinneuleella ja vahvistetulla kantapäällä. Harmaat ovat piirakkasukat, joissa on vahvistettu kantapää. 


Miehelle neuloin petroolinsävyiset sukat, jonkavarressa on pintaneuletta. Nämäkin on neulottu Seitsemän veljeksestä -langasta. 


Vielä yhdet perussukat ovat valmistuneet tänä vuonna. Myös nämä on neulottu Seiska veikasta. Resorissa on 2 o, 2 n -joustinneuletta kahdeksan kierrosta, jonka jälkeen sukkaa koristaa kolmen kierroksen raidat. 

Ja seuraavat sukat on jo suunnitteilla! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!