keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

Yläosia isommille ja pienemmille neideille

Tässä postauksessa on sekalaisesti tyttölapsille lähteneitä yläosia, osa on omien tyttärien, osa maailmalle matkanneiden. Kaikkia näitä yhdistää ihanat, raikkaat, värikkäät kuosit. 


Esikoinen on kova Harry Potter -fani - äitiinsä tullut. Hänelle löytyi mieletön pöllökuosinen trikoo Ihetehheniltä. Tätä olisi ollut myös sinivihreän sävyissä, mutta tähän versioon tykästyin heti. 


Paidan pääntie on kantattu käsin. Hihansuissa on pitkät resorit samasta kankaasta. Helmaan laitoin pituutta sen, mitä kankaasta riitti, jotta nyt paita menee tunikana, ensi koossa paitana. 


Ihetehheniltä on myös tämä Stenzon Minies, joka on niiin ihana! Ehkä se oli tuo punainen auto, joka osui ja upposi ;) 


Tämän trikoon keskimmäinen hyväksyi itselleen tunikaksi. Tähän pääntie on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen. Samoin hihansuihin on tehty resorikanttaukset. 


Pupufanikuopus sai Kankaisen trikoosta ommellun tunikan, johon hihoihin liitin oranssia pilkkutrikoota. Myös tässä pääntie on resorilla kantattu. 


Tämä pöllötrikoo matkasi maailmalle. Tämän trikoo on ollut vaikka kuinka kauan jo odottamassa käyttöä, onneksi vihdoin löysi sopivan käyttäjän. 


Tässä tunikassa pääntie on kantattu käsin. 


Eräs pieni Pipsa Possu -fani sai synttärilahjaksi teemanmukaisen paidan. Koska minulla oli enää tilkku Pipsaa, yhdistin siihen raitaa. 


Hihoihin laitoin Pipsaa, pääntien kanttasin kääntäjällä resoria käyttäen. 


Eräs isompi neiti sai synttärilahjaksi pidemmänmallisen hupparin. Tämä ohut, notkea college on Elina Antilan käsialaa. 
1 kommentti:

  1. Hei! Kun kerrot kantanneesi pääntien käsin, mitähän tarkoitat. Ihania ompeluksia tiet. Terv. Ulla naapurkunnasta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!