torstai 18. joulukuuta 2014

Jäähyväisiksi virkattu pöllö ja karkkipurkit


Huomenna on viimeinen työpäiväni taas hetkeen. Jään siis vapaalle nykyisestä paikastani ainakin syksyyn asti ja niinpä päätin muistaa työryhmääni ja muitakin kollegoita pienin muistamisin. Tiimiläisille annan isoista pilttipurkeista askarrellut purnukat sisältäen jouluisia suklaita. Kannen päälle on aseteltu puuvillakangas, jonka reuna on huoliteltu (vähemmän kauniisti) saumurilla. En ymmärrä, kuinka koneeni säädöt olivat menneet nollille (pölyjä pyyhkiessä?), enkä nyt saa saumuria millään tekemään siistiä :( Vielä olisi kuitenkin muutama jouluommelkin tekemättä! Silkkinauha pelastakoon tämän kauhistuksen.

Koko porukka tulee huomenna löytämään kahvipöydästä pöllön (ja suklaata!), jonka virkkasin ihan oman pään mukaan. Ensin ajattelin ommella pöllön, mutta pikkuneiti ei ollut tänään ollenkaan yhteistyökykyisellä fiiliksellä, joten jätin suosiolla iltavirkkaukset neidin nukkumaanmenon jälkeiseen aikaan. Joululahjaneulonnat jäivät kyllä nyt rästiin. 

Pöllön kaulassa on pylväitä, jotta saatoin pujottaa nauhan ja kirjoittaa tähän kangastussilla kiitokseni. Toivottavasti tykkäävät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!