perjantai 26. joulukuuta 2014

Joululahjoista paljastunutta pikkuväelle

Pikkuväelle ehdin jonkin verran tekemään paketteja itse, mutta en läheskään niin paljon, mitä olin suunnitellut. Pari pakettia odottaakin valmistumista, mutta onneksi heillä on syntymäpäivät heti alkuvuodesta, jospa siihen mennessä ompelukone ehtisi laulaa hieman reippaammin.

Kummipojalle lähti joulun alla olleille synttäreille kaksi paitaa, jotka ovat minustakin aika ihanat. Pikkumies kaks vee on kova kaivurifani, joten tämä oranssi kaivurikangas oli kuin tehty hänelle. Samasta kankaasta teinkin paidan pyynnöstä myös toiselle pikkumiehelle - siinä myös hihat samaa kuosia - mutta kyseinen paita taisi jäädä kuvaamatta. Toiseksi kummipojan pakettiin lähti ihana autokuosinen paita. Kummipojan äitit tykkää raidasta, joten sitä löytyy sitten hihoista :) Kaavat paitoihin ovat alkujaan Ottobresta, mutta jo aikoja sitten piirretyt, joten numeroa en osaa sanoa.

Anoppi pyysi tekemään tutulle pikkuneidille pitkän hupparin, joka valmistui jemmoista löytyneestä lilasta, ohuesta collegesta. Myös helman resori on jemmakätköistä. Huppariin käytin perushupparin kaavaa koossa 134 cm, mutta pidensin helmaa ja sovelsin muutenkin, taskun esimerkiksi piirsin itse vapaalla kädellä.

Anoppi pyysi myös sukulaispojan pakettiin parit collegepöksyt, jotka myös valmistui jemmasta löytyineistä collegepaloista ja resoreista. Housujen vyötäröllä on paksu kuminauha ja peitetikkaus. Näihinkin kaava on lähtöjään Ottobrestä, mutta numero ajan myötä unohtunut. Resoreihin laitoin reilusti pituutta, jotta olisivat pitkäikäiset.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!