tiistai 2. joulukuuta 2014

Pari villasukkia


Miehen mummo pyysi sukkia jalkojansa lämmittämään. Tein mummon pyynnöstä sukkia kaksi paria, sillä toinen pari lähtee miehen veljen jalkoja lämmittämään. Sain itse päättää sukkalangan ja päädyinkin lankakätköistä Novitan Seitsemän veljeksen Nostalgialankaan vihreänsävyisenä. Sukat ovat perussukat kaksi oikein, kaksi nurin -joustinvarrella. Pituutta on pyynnöstä tarpeeksi, kuten leveyttäkin. 

Punainen pari on tehty kiitokseksi eräälle henkilölle, jonka ansiosta kohta työhuoneessani on uusi kaappi ja toivottavasti vihdoin ja viimein pysyvä siisteys. Toiveajattelua, jokainen joka ehtii työhuoneessa vain pyörähtää ja hoitaa itse ompelutyön tietää, ettei aikaa huoneen siistinä pitämiseen jää ;) okei, ehkä jollekin jää, mutta minä olen siinä huono.

Punaisissa sukissa lankana on myös Seitsemän veljestä ja sävyn punainen muutaman vuoden takaa, kuviointi on piirakkasukkaa. Tykkään kuviosta paljon ja viime vuonna teinkin sitä ihan urakalla. Sen takia tämä kuvio ei valepalmikkoa ohita sittenkään, mutta kiva ja joutuisa se on - aina kun on tehtävä vielä yksi kuviokerta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!