maanantai 21. joulukuuta 2015

Koulumatkalla

Tämä kangas on Ainolan Koulumatkalla. Kuviointi on jotenkin aivan ihana, eikä värikään hassumpi. Jännä, miten eri väreihin tykästyy eri vuodenaikaan aina eri tavalla. Olen kyllä pitänyt keltaisesta aina - se oli pienenä lempivärinikin, mutta nykyinen pinkki ja vihreä ovat sen taineet kuitenkin syrjäyttää - mutta tänä syksynä erityisesti se on nostanut ihan kunnolla päätään. Jo viime kesänä rakastuin eräisiin keltaisiin housuihin, jotka oli sitten pakko ostaa pikkuneidille. Nyt saavat sitten omat tyttöset samistella, kun pienemmällekin kaveri möi vastaavat.. Mutta siis keltaista.

Tätä kangasta näkyi tulleen myös sinisenä. Sekin on ihana, eikä välttämättä umpipoikamainen, vaikka onkin sininen. Itse en vain henkilökohtaisesti ole sinisen ystävä ja äärimmäisen harvoissa sävyissä sitä siksi osaan tytöillenikään pukea. Jos minulla olisi poika, luultavasti samasta syystä pukisin hänet ennemmin vihreään kuin siniseen.

Keltainen herättää todella paljon ihmisissä mielipiteitä. Juuri tämä keltainen on jotenkin ihana. Esimerkiksi Noshin keltaisesta, siitä sinappisesta en taas sitten pidä ihan yhtä kovasti. Ehkä tässä ihastuttaa kirkkaus. No joka tapauksessa, lienee tullut selväksi, että tykkään kankaasta kovasti.

Mallina näissä kahden siskoksen tunikoissa on pikku-Ehta jälleen. Hyvä peruskaava, jota on helppo ja nopea muokata. Tässäkin kädensuista on jätetty resorit, sillä ne eivät ehkä mukavuusasteeltaan yllä yhtä korkealle kuin ulkonäkö niiden suhteen. Pääntie on tehty kantinkääntäjällä, enkä voi taaskaan korostaa, kuinka paljon tuota masiinaa rakastan. Olen nyt leikannut muutamaa resoria rullaksi, ettei tarvitse pikkusoiroista ommella. Näin tästä hyvän kuvavinkin Facebookissa, mutta löytyisiköhän ohjetta jonkun blogista linkitettäväksi... Yritän etsiä! On nimittäin kätevää. Tai sitten kuvaan ohjeen ensikerralla, kun itse leikkaan :) 
Love <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!