maanantai 7. joulukuuta 2015

Kummipojan joulukalenteri

Päätin tänä vuonna tehdä jokaiselle kummilapselle joulukalenterin. Toki kalenterit ovat muuttaneet uusiin osoitteisiinsa jo reipas viikko sitten, mutta jotenkin tämä postaaminen on toisinaan niin kovin hidasta ;) Tässä kuitenkin nuorimmaisen kalenteri esittelyssä.

Ompelin kummilapsien kalenterit, sillä neuloin esikoiselle sukkakalenterin ja kuopukselle pikkulapasia. Näitäkään en ole kuvannut, sillä vasta nyt ne löysivät lopullisen tyyssijansa ja "luukkujen" numerot kotiutuivat vasta tänään. Täytettynä ne sitä paitsi ovat mitä epämuodostuneimmat, joten esittelen ne ehkä vasta loppukuusta tyhjinä.

Tähän murusen kalenteriin tilasin kankaat kantinkääntäjätilauksen mukana Karnaluksista. Samaisia kankaita käytin myös kummitytön kalenteriin, jonka esittelen myöhemmin. Tein pieniä pussukoita, joihin ompelin jouluista nauhaa. Tein nauhasta ripustuslenkin ja loput saattoi sitoa rusetiksi, pussukan umpeen. Jokaisessa sukassa on jouluinen sukkanappi koristeena. Numerot meinasin kiinnittää myös, mutta ne tosiaan kotiutuivat vasta tänään.. Mutta järjestyksessä sitten!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!