lauantai 26. joulukuuta 2015

Pukin kontista paljastunutta: kaverin perheen naisten jalkoihin Nyt kun joulusta on selvitty, voi vihdoin esitellä, mitä kaikkea paketteihin kääriytyi. Muita neuleita minulla ei olekaan postaamatta, sillä kaikki muut sukat ja lapaset olen sitä mukaa tänne esitellyt, kun ne ovat valmistuneet. Nämä kolme sukkaparia olivat ainoat, jotka oli jo tehdessä ajateltu juuri tietyille henkilöille ja siksi postaaminenkin sai jäädä näin aaton jälkeen.

Ruskeat sukat ovat pehmeästä vauvalangasta tehty, Novitaa, mutta voi apua, mitä lankaa se olikaan. Joka tapauksessa tekokuitua, sillä henkilö, jolle sukat menivät kertoi villaisten sukkien kutittavan. Näissä ei pitäisi olla samaa vikaa, vaikka lämpöominaisuudetkaan eivät toki tällöin yllä villaisten sukkien tasolle. Kuviona on tuttu ja turvallinen piirakka, joka on kyllä aina vain yhtä mukava tehdä ja yhtä kivannäköinenkin.

Vaaleanpunaiset ja lilat sukat ovat Novitan Seiskaveikkaa ja kuviona on valepalmikko. Myös tuo kuvio on yksi ehdottomista suosikeistani niin isojen kuin pienten naisten sukissa. Vaikka pikkusukkia tekee kovin joutuisaan, jotenkin minun on helpompi tehdä sukkaa naistenkokoa kuin pikkuihmisille. Nämä sukat valmistuivat mukavasti automatkoilla toiselle puolen Suomea ja takaisin muutama viikko sitten. 
Toivottavasti sukat sattuivat jalkoihin sopiviksi ja muutenkin mieluisiksi :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!