maanantai 10. lokakuuta 2016

Asustebuumi

Viikonloppuna kangaslaatikosta käsiin tarttui 30 cm täysleveä pala ihanaa Paapiin Ompeluhuone-trikoota. Olin tämän palan ostanut itselleni pipoa varten ja nyt kun pipokelit ovat parhaillaan, päätin surauttaa tuon "teemapipon" itselleni. Lopusta tein itselleni tuubihuivin pipon pariksi. Vieläkään ei kuvio lähtenyt menemään oikeaan suuntaan, joten tikkasin reunan päältä käsin. Tästä suivaantuneena naksin esikoisen valinnan mukaisesti herkkukuosia ja VIHDOIN! Vihdoin oivalsin, kuinka tuubihuivi taitellaan ja väännellään, että sen saa pienestä kääntöaukosta oikein. Jes!

Pikkuneidille oli pakko tehdä myös oma. Kapoinen pala pöllökuosia muotoutui yhtä onnistuneesti tuubihuiviksi pienemmälle, tosin liian iso siitä tuli, täytyy kaivella joku yhtä kiva kuosi ja ommella toinenkin :)
Näistä innostuneena tilkkukasasta pilkisti esiin kuosi, joka ei ole ollenkaan minua, joten päätin tekaista siitä yllätykseksi kaverille pipon ja tuubihuivin. Aivan ei kankaan loppu riittänyt, mutta musta mätsää kaveriksi hyvin. Saattaapi olla, että näitä settejä kuoriutuu pukinkontista enemmän ja vähemmän tänä vuonna ja ehkäpä kuvaan ensi tuubihuivista kuvallisen ohjeen, jos jollain vääntely ja kääntely on yhtä hakusessa ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!