sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Kummipojan housutAlkaa taas olla se aika vuodesta, joka on kevääseen asti yhtä juhlaa. Siksipä aloitin kummipojan synttärilahjan täyttämisen hyvissä ajoin. Kummipojan (äidin) toive oli pituutta virahtaneelle nelivuotiaalle housuja. Kummipoika itse asettaa housuille muutaman vaatimuksen: ensinnäkin taskut ovat ehdottomasti oltava ja toiseksi murunen on sen verran hoikkarakenteinen, etteivät perus hooetämmät kestä hänen päällään.

Kaavaksi valikoitui pojun kohdalla oivaksi havaittu Ottobren 1/13 Chillax-housukaava, jota näihin muuttelin sen verran, että lisäsin lahkeisiin resorit, jotka pidentävät käyttöikää. Sinisiin en alunperin aikonut resoreita ollenkaan, mutta kankaat riittävyys pisti kikkailemaan muutenkin. Lisäksi mietin, meneekö lahje kantapään alle ilman resoria, jos housut ovat käyttöönottaessa reilut.


Taskuihin käytin tilkkulaatikon sisältöä. Resorit taskunsuilla ovat samaa lahkeiden kanssa. Vyötäröllä on kuminauha, joka on ommeltu renkaaksi, sitten saumuroitu housun reunaan nurjalle puolen, taitettu ja tikattu peittarilla kiinni.
Toivottavasti pöksyt miellyttävät saajaansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!