perjantai 3. maaliskuuta 2017

Äitiyspakkauspussin tuunaus

Olen jo pidemmän aikaa ihastellut muiden tekemiä äitiyspakkauksessa tulevien makuupussien uudelleen päällystämisiä ja päätin vihdoin kokeilla hommaa itsekin. Päällikankaaksi valikoitui Muumi-kuosinen, pidemmän aikaa hillottu puuvillapala, joka ei verhoksi asettautunut. Tähän se oli kuitenkin aivan täydellisenkokoinen ja -kuosinen.

Vanhasta pussista oli ketju mennyt rikki. Ratkoin sitä ensin tunnin, pari, kunnes oivalsin, että repimällä vahinkoa ei tule yhtään enempää, mutta ketju irtosi vaivatta. Tämän jälkeen leikkasin kankaasta pussin kokoisen palan, tikkasin sen reunoista kiinni ja kolmesta kohtaa pitkin pussia.

Metriketju toi pelastuksen ja tällä sainkin korvattua vanhan ketjun. Tähän asti kaikki sujuikin helposti. Vinokantin ompeleminen sen sijaan reunaan ei ollut ihan yhtä ongelmaton juttu. Ulkopuolelta pussin ollessa kiinni kantti on ihan nätti, mutta sisältä en joka kohdasta ole tyytyväinen, joten voi olla, että vedän päälle paksumman kantin sellaisen joskus löytäessäni. Hyvin pussi kuitenkin palvelee näinkin.Tsemppiä toisille samaan projektiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!