torstai 9. maaliskuuta 2017

Hello Kitty -villasukat

Jo tehdessäni esikoiselle My little pony -sukkia nuorempi neiti osasi esittää toiveen Hello Kitty -sukista. Muutamat muut neulomukset tuli välissä väsättyä, mutta eilen sain silmukoitua toisenkin sukan kissan kuvalla.


Nopeathan tällaiset pikkusukat on tehdä - vaikka näissä sukissa pituutta riittääkin nyt isosiskon kolme numeroa isompaankin jalkaan, mutta mahtuvatpa ensikin talvena - ja saisihan näihin jämälankojakin käytettyä. Puikkoina käytin 3,5 mm bambuisia ja lankana Novitan Seitsemää veljestä. Sukissa on varressa 36 silmukkaa ja se on tehty 2 o, 2 n -joustinneuleella. Alussa on kuusi kierrosta punaista, sitten kolme pinkkiä ja kolme valkeaa. Loppuvarsi on kolmen kierroksen raidoilla kantapäähän asti.

Ristiinvahvistetun kantapään jälkeen kavensin jalkapöydälle 34 silmukkaa, joista Pinterestistä löydetty kuvio vaati 18. Kuvio on silmukoitu jälkikäteen. Toinen silmukkajäljittelyni, mutta kyllä se vielä tästä...

Ylemmissä kuvissa sukat esikoisen jalassa ja alemmissa pienemmän siskoksen, jolle sukat kuuluvat.Ja mikä tärkeintä, saaja on tyytyväinen :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!