keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Keltaista ja mustaa


Iki-ihanat keltaiset sävyt piristää tätä pimenevää syksyä. Ompelin tutulla Jujunan vauvakaavasetin Nooa-bodykaavalla jälleen pari bodya sekä Noshin legginsikaavalla leggareita.

Keltaisesta örkistä tein bodyn, jossa on kantit pääntiellä, hihansuissa ja haaruksessa, kolminkerroin kääntäjällä käännetty. Loppupalasta tein keskisiskokselle legginsit kokoa 104 cm. Sen verran joutui palan korkeuden kanssa kikkailemaan, että vyötärölle tein kaitaleen, jonka sisässä on  leveä kuminauha. Lahkeissa on parin sentin käänteet.

Jemmatusta ihanan silkkisen sileästä muurahaiskankaasta piti tulla yläosa isosiskoille, mutta kumpikaan ei sitä siihen käyttöön kelpuuttanut. Pienimmällä on Me&I:n muurahaishousut vailla yläosaa, joten tämä body on ehdoton pari niiden kanssa. Koska Miikkarillakin on tuplakoot, tein bodynkin haaraan tuplanepityksen ja hihoihin pitkät resorit.

Keskisiskos sai lopusta kuitenkin legginsit kysymättä. Vielä luiru riitti pikkusiskon legginsien toiseen lahkeeseen. Näissä myös kaavana Nosh, body muokattu Jujunasta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!