torstai 14. syyskuuta 2017

Sekalainen setti


Nyt tulee varsin sekalainen setti postaukseen, mutta liekö se niin tarkkaa. Kaikkia näitä yhdistää materiaali, ovathan ne trikoosta tehtyjä.

Jo useampi kuukaus sitten keskisiskos kantoi kattavasta kangasvakikoimastani lehmäkuosisen trikoon, josta piti kuulemma saada mekko. Kaksivuotias sai siitä kuitenkin tunikan ja ehdottomasti taskullisen, koska kaikkia pikkutavaroita ei välttämättä saa mahtumaan pelkkään käsilaukkuun. Kaavana tunikassa on Ottobren Flycatcher, jonka tosin jouduin pienentämään koon verran, sillä kaava alkaa vasta koosta 110 cm. Tämä kaava on kyllä yksi lemppareistani: veikeä ja hauska, mutta silti yksinkertainen. Se on myös helppo saada joka kerralla omannäköisekseen.

Loppukangas taittui pikkusiskolle bodyksi odottamaan hamaan tulevaisuuteen koossa 80 cm. Kaavana Jujunan Nooa. 


Samalla Flycatcherin kaavalla tein jemmoista löytyneistä Hello Kitystä myös tunikan, mutta tähän lisäsin resorikaitaleen helmaan.Söpöiselle pienelle kummitytölle ajattelin viedä bodyn, kunhan ikää tulee 3 kk mittariin. Kaavana Jujunan Nooa, jonka yläosaan olen ommellut trikoon päälle poikkisaumaan upottaen pikkuserkun pitsiverhoista pätkän.Esikoinen myös sai osansa, kun viimeisimpiä Frozen-kuosisia kankaita paljastui kangasjemmposta. Ottobren Lionellaa muokkasin pidentämällä hihat pitkiksi (ja ottamalla pyöriön haalarin hihasta) ja lisäämällä selkään rusetin tampin sijaan.
Nyt alkaa postausruuhka olla purettu ja tämän jälkeen pääsen viime aikojen ompeluksiin - tunnustan siis, nämäkin tein kolme, neljä viikkoa sitten :) ja nyt kovaan käyttöön!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!