torstai 4. helmikuuta 2021

Kestotuotteita

Monenlaisia kestotuotteita on kuluneena syksynä tullut tehtyä. Osa niistä on jäänyt itselle käyttöön, osa matkannut maailmalle pehmeinä paketteina, mutta varsin moni on myös löytänyt asiakkaansa. 

Kestovanulappu on ehdottomasti yksi suosituimmista kestotuotteitani. Niitä on saatavilla myös House of organicin valikoimista! 

Kestolaput on ommeltu kaksinkertaisesta trikoosta saumuriompeleella yhdistettynä. Näihin saa herkuimmatkin kuosit käytettyä. Omat lappuni ovat noin seitsemän senttiä halkasijaltaan. 


Vanulappuja käytät, kuten kertakäyttöisiä, ainoastaan kynsilakan poistoon en ole uskaltanut testata. Pesu 60 asteen konepesussa käyttöjen välissä ja jälleen ovat vanulaput valmiina käyttöön. Olen tehnyt myös flanellisia vanulappuja. Myös froteisia on muutama asiakas toisinaan tahtonut. 


Uutena tein testiin kestoliinoja korvaamaan talouspaperin käyttöä. Myös näitä saatavilla pian minun lisäkseni House of organicilta. 


Myös kestosuodatinpussit lähtivät jälleenmyyntiin. Näissä materiaalina pellava. Pussit keittopestään tai huuhdellaan. Eivät lopu pussit kesken kahvinjanon. 3 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!