sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Trikoopaitoja

Peruspaitoihin ei kommervenkkejä kaivata, päinvastoin päivittäisessä käytössä olevat vaatteet ovat pitkälti parhaillaan silloin, kun niissä ei ole ylimääräistä. Mukavia päällä, joustavat menossa mukana ja näyttävät kuitenkin kivoilta.


Tämä mustapohjainen trikoo on Kangaskapinalta. Tässä, kuten lähes kaikissa muissakin tapauksen paidoissa pääntie on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen peittarilla tikaten. Myös suurimmassa osassa hihansuut on kantattu resorilla. 


Tämän paidan lopusta tein pari paksumpaa solmupantaa. 


Myös tämä haikuosinen trikoo on Kangaskapinalta. 


Minions-paita on pitkään jemmatusta trikoosta, muistelen, että ostin palan Eurokankaalta. 


Pikkumotoristille sopiva trikoo löytyi UnelmAnkilta. 


Selian pesukarhuja löytyi vielä pala ja harmaamustaan raitaan yhdistettynä siitä tuli kiva paita pikkupojan synttärilahjaan. 


Syksyltä löytyi vielä kuva kahdesta raitapaidasta. Ihanan pehmeä, värikäs raita on jo vanhempia kankaita. Sinivalkoraidallinen trikoo on Kankaiselta. Näissä pääntiet on kantattu käsin samalla kankaalla. 


Kangaskapinalta löytyi punapohjaista valkopilkullista trikoota, josta valmistui pienelle pojalle joulupaita. Tämän pääntie on kantattu käsin samalla kankaalla. 


Anoppi sai joululahjaksi kukkatrikoisen paidan - jonka kangas on myöskin Kangaskapinalta. Paidassa on vajaamittaiset hihat ja resorikanttaus pääntiellä. 


Parin koululaisneidin joululahjoista löytyi paljettikuvioiset, yksiväriset trikoopaidat. Myös näissä pääntiet on kantattu käsin samalla trikoolla. 


Paapiin robottitrikoosta tein perustrikoopaidan pienelle pojalle. Näihin Paapiin trikoisiin sopii mustat kantit aina takuuvarmasti. Ainakin minä tykkään. :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!