lauantai 13. maaliskuuta 2021

3x Blokki: kauluksella ja ilman sekä hupulla

Yksi lomaviikon tavoitteeni oli testata Ainoa kaavastudion naisten Blokki-kaavaa. Testasin kaavaa itselleni sivutaskullisena versiona, samalla normaalilla pääntiellä, kauluksella ja hupulla. Vihdoin herkulliset colleget pääsivät käyttöön. 


Pinkit pionit mustalla pohjalla olivat selvä valinta mustalla kauluksella olevaan Blokkiin. Myös resorit ovat mustat. Pioni on Nappinjalta, Elina Antilan käsialaa. Tämä college oli ohutta ja sopikin paitaan varsin mukavasti. Musta on Kangaskapinalta. 


Blokin helma on ihana. Täytyy tunnustaa, että nyt seitsemännen Blokin kohdalla vasta osasin tehdä sen ilman ohjeen vilkuilua. 

Tässä mallissa taskuun oli mahdollisuus valita kaksi paikkaa: joko toiseen sivuun tai vinoon tehtyyn saumaan etukappaleeseen. Itse tein jokaiseen sivutaskun. 


Pehmeän harjattu Nappinjan pionicollege on edellistä paksumpaa. Tähän kokeilin peruspääntietä. Seuraavaan taidan madaltaa pääntietä hieman. 


Ohut ja notkea Ommellisen Babushka roses on saman suunnittelijan käsialaa. Tähän kokeilin huppua. Hupun vuori on Nappinjan trikoota. Resoreiksi laitoin samaa Kangaskapinan harmaata resoria kuin pioniin. 

Tämä kaava ehdottomasti jatkoon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!