tiistai 20. tammikuuta 2015

Herkullisen suloiset kestovaipat


Tänään ehdin aamupäivällä keskittyä toviksi ompelukoneeseen ja saumuriin, kun mummo leikki pikkuneidin seurana. Tällä erää saumuriompeleesta pääsivät nauttimaan PUL-kankaat, coolmaxit ja bambucollege. Tovi sitten ostin kaverilta pois hänen valmiiksi leikkaamiaan vaippojaan, jotka kaipasivat vain ompelua. Ihan joka vaippaan ei kaikkia kerroksia oltu vielä leikattu, joten pääsin samalla hyödyntämään myös omia, ihania vaippakankaita. 

Nämä vaipat ovat kokoa xs-s. Ulkopuoli on kuviollista, hengittävää kosteudenpitävää kangasta, PUL-kangasta. Sisäpuoli hengittävää urheilukankaanakin tunnettua coolmaxia, joka tuntuu kuivalta kosteanakin. Välissä on kaikissa bambua. Osassa vaippoja on lisäksi kiinteä imu ommeltuna bambukappaleeseen. Kaikki vaipat ovat taskuvaippoja, ruskea edestä täytettävä, kaikki muut takaa. 

Hetken aikaa harkitsin laittavani vaippoihin nepit, mutta päädyin kuitenkin tarravaihtoehtoon, sillä olen pitänyt sitä tähänkin asti mukavampana vaihtoehtona käytössä ja kieltämättä myös ommellessa. Ainut huonopuoli tarroissa on se, että ajan myötä ne harmaantuvat ja nuhraantuvat. Kuminauhat on ommeltu taskuosaan taakse sekä tottakai lahkeisiin.Aika herkullisia, vai mitä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!