sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Merinovillaisia tähtiä lämmittämään


Moni tuntuu suosivan merinovillaa sen lämmönpitävyydestä. Pikkuneidin kädet ovat aina kylmät ihan hanskoista riippumatta. Nahkahanskatkaan eivät pidä sormia lämpimänä, eikä välissä olevat lapaset tunnu paljon asiaa auttavan. Päätin kokeilla tätä kaikkien kehumaa materiaalia, joka on kyllä aivan ihanaa ihoa vasten, niin pehmeää ja silkkisen sileää, toivottavasti myös lämmintä. 

Tilasin Myllymuksuilta ihanaa oranssia tähtimerinovillaa vaikean valinnan jälkeen - olisin voinut ottaa joka väriä ja kuosia! Tein palasta kypärämyssyt pikkuneidille sekä pikkuvauvan kokoa. Samalla tein lapaset neidille sekä peukalottomat tumput vauvan kokoa. Tumput näyttävät kiemurtelevan hassusti, mutta todellisuudessa saumurisaumat vain eivät halunneet asettua kuvaan kovinkaan nätisti. Myös oranssi resori on Myllymuksulta. Samalla ompelin samanlaiset lapaset myös kummipojan kätösiä lämmittämään.


Kaavana kypärämyssyyn käytin Ottobren lohikäärmelakkia jättäen ylimääräiset lärpäkkeet pois ja pidentäen myssyn reunaa. Ei ainakaan tuuli viserrä kaulalle. Myös lapasiin löytyi kaava netistä Ottobrelta. Muokkasin kaavaa tosin sen verran, että laitoin kuminauhan sijaan varteen resoria. Peukalottomat tein vain leikkaamalla näppituntumalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!