maanantai 18. tammikuuta 2016

Nalle Puhia paidoissa

Esikoinen on aikamoinen Nalle Puh -fani, vain Prinsessat menevät sen ohi. En tiedä, mistä neiti Nalle Puhin on napannut, sillä itse en karhua oikein tunne eikä meille siis minun kauttani ainakaan ole sytykettä karhuherraan syttynyt. Hyvältä tyypiltä Nalle Puh vaikuttaa, eikä hänen kaverinsa Puolenhehtaarin metsässä ole yhtään hassumpia. 

Pikkuneidille oli ehdottomasti tehtävä siis Nalle Puh -aiheinen paita, kun kaveri kyseisestä kankaasta vinkkasi. Kerrankin tein jotain myös pikkuneidille, nyt saavat meidänkin neidit samistella. Paidat on tehty Suuren käsityölehden 5-6/15 Noshin paitakaavalla, mutta helmaa olen kumpaankin hitusen lyhentänyt ja hihoihin tehnyt vain lyhyet käänteet. Kummallekin paita on hitusen reilu, mutta hyvä niin, näiden tahdon mahtuvan päälle vielä tovin. 

Pääntiellä on kanttaus kantinkääntäjällä mustasta resorista rauhoittamassa muuten värikästä digiprinttiä. Mietin aluksi myös jotain paidan väriä, mutta ehdottomasti parempi mustana, niin ei mene liian sekavaksi.
Hauskasti sattui molempien paitojen etukappaleeseen sama kohta kankaasta :) on siis samispaidat ihan tosissaan!


Otin neideistä vinon pinon sovituskuvia ja kyllä täytyy sanoa, että kahden kuvaaminen on niin paljon yhtä lasta haastavampaa. Yhdenkin tuollaisen yksivuotiaan kuvaaminen on kyllä vaikeaa, kuvista se ei jääne epäselväksi :D Mutta päällä ovat paidat ja kivat ovat! Pitäjilleen ainakin kovin mieleiset :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!