lauantai 23. tammikuuta 2016

Sydänystävät

Uusin Ottobre (1/16) kun kolahti laatikkoon, tykästyin samantein muutamaan malliin. Aivan samana päivänä oli pakko piirtää erään tunikan kaava ja surauttaa se piakoin tunikaksi. Kankaaksi valikoitui ihana Ainolan kangas, jota olisin voinut hilloa vaikka vuosia, mutta päätin silti rohjeta sen käyttämään samoin tein. 

En tiedä, olisi helma pitänyt tehdä ihan kääntämällä  - ei tullut ohjetta luettua... - mutta halusin väriä helmaan, joten kanttasin sen kantinkääntäjällä. Sen verran tiukkaa kanttia tekee, että vetää helman suppuun, mutta ei se välttämättä mikään huono asia ole. Monta päivää sain odottaa, että pikkuneiti suostui tunikaa sovittamaan (kaiken kun pitää olla pinkkiä tai prinsessaa), mutta lopulta päällä totesin, etten ala purkaa, minusta se ei ole yhtään huono. Helma on takaa pidempi kuin edestä jo mallissa, mutta siitä huolimatta pussittavuus on ihan hauska. Seuraavaan aion tosin kääntää vain. 

Tein hihansuihin pitkät käänteet pitkäikäisyyden toivossa. Pääntie on kantattu kantinkääntäjällä ja peittarilla. Aikas ihana. Nyt alesta ostin tätä samaa kuosia parissakin värissä, täytyy tarkkaan miettiä, mihin sen käytän...

Tein peittarin "koristeellisemman" tikin päälle tällä kertaa, lisää pinkkiä tummalle pohjalle :) Sovituskuvista tuli vähän heilahtaneita, liikaa vauhtia ja liian vähän valoa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!